Webhotellet one.com som jag använder för att publicera den här hemsidan har bytt editeringsverktyg, för att skriva i och underhålla hemsidan, från tidigare “web creator” som jag använt, till “web Editor”. Nu har man valt att helt stänga ner web creator varför jag inte kan göra några uppdateringar av den här hemsidan förrän mina sidor är överförda till det nya verktyget.
Tyvärr är flytten inte helt enkel utan kräver en hel del handpåläggning. Trots hjälp av en av mina datakunniga söner i helgen är sidan ännu inte flyttad i användbart skick.

Om, och när, jag kan få hjälp av one.com att flytta sidan vet jag inte. Innan dess kan jag inte göra några uppdateringar med ny info etc, (hög tid för uppdatering av släktträden t.ex.) men den existerande sidan kommer att finnas kvar i nuvarande skick.
Torgny